Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Calçotada anual a la UHEDI de Villablanca Serveis Assistencials

 
Com ve sent habitual any rere any, i arran de la demanda dels usuaris de la Unitat d'Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (UHEDI), de Villablanca Serveis Assistencials, feta al espai d’autogestors, s’ha pogut organitzar la calçotada aquest mes de març.
 
És una activitat més entre totes les que es fan i pretén respondre a un interès del grup de usuaris atesos pel seu caràcter gastronòmic i també per mantenir aspectes de la vida quotidiana en la que, en època de calçots, cal organitzar aquest tipus d’àpats.
 
Agrair al nostre cuiner la seva col·laboració que permet preparar el menjar en la unitat en les millors condicions de cuina, al estar calents per estar acabats de fer.
 
Els usuaris han col·laborat decorant les taules i l’espai, ja que, aprofitant el bon temps, s’ha fet al jardí de la UHEDI.
 
També agrair la col·laboració del personal en aquestes activitats que resulten molt gratificants per a tots.
 
Aquestes activitats formen part del programa anual d’activitats del Servei i som part dels projectes individuals d’atenció amb l’objectiu d'afavorir el procés d’integració comunitària després d'aconseguir la seva estabilitat psicopatològica.
 
Fins l’any vinent!

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES