Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Maricel pren partit amb un grup d'autogestors

 
El passat mes de febrer va començar amb un nou grup de treball a la Residència Maricel (Villablanca Serveis Assistencials). Aquest nou projecte el porta a terme el psicòleg i personal d'atenció directa (PAD), Xavier Vázquez. Es tracta d’un grup d’autogestors!
 
Està format per 7 persones, totes elles residents, que es van presentar voluntàries durant la presentació del grup a l’assemblea de la residència.
 
L’objectiu principal és potenciar l’autonomia en diverses àrees de la vida mitjançant l’empoderament, la capacitat de prendre decisions i la pròpia identificació de necessitats de suports per part de tercers.
 
D’aquesta manera, les persones residents prenen el protagonisme i participen tant en el seu projecte de vida com en el projecte comú de la residència, passant així de ser un subjecte passiu a un agent empoderat i actiu.
 
El grup s’estructura en una sessió setmanal d’una hora i es treballen diversos mòduls, com drets i deures de les persones amb discapacitat, participació comunitària, projecte personal de vida i recolzament social i de l’entorn.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES