Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La UHEDI de Villablanca Serveis Assistencials inclou nova activitat!

 
Aquest mes de novembre s’ha posat en marxa per part de la infermera Montse Palou, a la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual i Malaltia Mental i/o trastorns de conducta (UHEDI) de Villablanca Serveis Assistencials, una activitat de massatge neurosedant com a complement als tractaments ja utilitzats.
 
És una tècnica de relaxació i harmonia que actua tant sobre el cos físic com el cos energètic, relaxa el sistema nerviós, proporcionant una sensació de pau, equilibri i benestar. Per tal de implantar-lo, ha calgut una formació específica prèvia i valorar individualment els casos que poden beneficiar-se.
 
Aquesta tècnica està indicada en:
  • Alteracions emocionals, pors, depressions, fòbies.
  • Conflictes interns, baixa autoestima, apatia.
  • Estrés, insomni.
  • Irritabilitat, nerviosisme.
  • Per augmentar vitalitat.
  • En cas de realitzar esport, per relaxar el sistema nerviós després d’un esforç.
 
S’ha escollit una persona ingressada amb problemes de tensió muscular que es relaciona amb el seu quadre psicopatològic i s’ha planificat una sessió setmanal d’una hora. La pretensió és ampliar-lo a altres persones que poguessin beneficiar-se.
 
Es complementa el massatge amb aromoteràpia i musicoteràpia i s’acompanya la sessió amb música que afavoreixi la relaxació. S’utilitzen olis essencials dirigits a buscar un efecte antiespasmòdic, tranquil·litzant, a més de reduir l’esgotament, el decaïment, la debilitat i aconseguir disminuir l’excés de to muscular.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES