Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Serveis Laborals de la Fundació Pere Mata amplien les possibilitats de treball


Dins del pla de millora contínua que la Direcció de la Xarxa Social de Salut Mental ve desenvolupant es troba la de millorar les capacitats informàtiques de totes les persones usuàries dels serveis laborals.

Per tal de fer-ho possible Fundació Pere Mata ha invertit en 15 equips informàtics de nova generació: 5 destinats a Amposta i 10 a Reus. Així mateix, també s'ha invertit en una tauleta adaptada per discapacitat visual.

Tots els equips són de color negre, disposen de pantalla de 15,6 polsades, pantalla tàctil, processador Ryzen 3 de 3,8GHz AMD, disc dur de 256 GB SSD, connexió USB-C, RAM de 8GB i una bateria de 7,5 hores d'autonomia, amb sistema operatiu Windows 11.

Aquestes eines facilitaran l'accés a les xarxes socials on també durant aquest any s'està treballant intensament per estar pressents i fer divulgació de la feina, plans de treball i accions formatives que es realitzen dins dels propis serveis.

Amb l'aposta ferme per la inserció activa aquests equips facilitaran l'aprenentatge d'eines bàsiques pel món laboral actual eliminant fronteres i empoderant a les persones usuàries dels serveis de Fundació Pere Mata.
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES