Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d’Amposta col·labora amb l’Ultra Clean Marathon

El passat divendres 18 de maig, les persones usuàries del Servei Prelaboral d’Amposta ens vam traslladar fins la Platja de l’Arenal de l’Ampolla per participar en l’Ultra Clean Marathon, una iniciativa per conscienciar a la població de la importància de llençar la brossa de forma correcta.
 
Hi participaven dos atletes que durant 7 dies van estar corrent maratons al mateix temps que recollien brossa, a les Terres de l’Ebre ho van fer des de Sant Jaume d’Enveja fins l’Ametlla de Mar amb l’ajuda de voluntaris com nosaltres que en alguns punts de tot el recorregut els ajudàvem a recollir brossa, durant l’estona que hi vam estar, vam arribar a recollir 20 quilos aproximadament de brossa .En el moment que van passar pel punt on ens trobàvem nosaltres, es van aturar per recollir brossa i també per poder fer-se una fotografia, vam aprofitar també per donar-los ànims ja que encara els hi quedaven bastants quilòmetres, així com felicitar-los pel que estaven fent.
 
Va estar una jornada molt productiva i enriquidora per tothom, ja que vam poder veure de primera mà una de les accions que es porten a terme per poder conscienciar a la població del perjudicial que és tirar la brossa de forma incorrecta. A destacar que el Servei Prelaboral manté un conveni de col·laboració amb el Parc Natural, on la Clean Marathon va escollir com a espai d’aquesta iniciativa.
 
Aquest conveni permet treballar l’entrenament en hàbits i habilitats laborals de les persones ateses al Servei per preparar-se per iniciar un itinerari d’inserció laboral i la preparació que això comporta. També l’objectiu de netejar i mantenir les platges afavoreix la conscienciació de la cura del nostre entorn, així com també fomentar la cohesió entre diferents entitats. El grup del SPL de la Fundació Pere Mata que hi va participar és el que habitualment realitza aquest entrenament en l’espai de les platges.
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES