Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Fundació Pere Mata participa en la inauguració dels actes pel Mes de la Salut Mental

 
El passat 13 d’octubre el Servei Prelaboral de Reus de Fundació Pere Mata va participar en la inauguració dels actes pel Mes de la Salut Mental que organitza l’Ajuntament de Reus. Sota el lema “Estén la ment” vam estar recollint l’opinió de les persones que passaven per la plaça de la Patacada sobre “la salut mental per mi és…”. Mentre dins del Centre Cívic del Carme es duia a terme aquest acte inaugural, amb la presentació d’un videoclip per part dels joves de l’associació Dr. Tosquelles, es feia la inauguració de l’exposició que hi haurà al mateix centre cívic, durant tot el mes, dels artistes Antonio Gómez i Miguel Àngel Roda (de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata i Fundació Pere Mata respectivament), que ens van explicar com l’art els ajuda amb el seu dia a dia.
 
 
 

I, finalment participants del Servei Prelaboral va explicar què és per ells la Salut Mental i ho vam poder comparar amb les opinions que havíem recollit al carrer; per acabar l’acte hi va haver una performance per part d’una estudiant d’art de l’escola Gabriel i Ferraté.

Va ser un acte amb més afluència de l’esperada, la sala era plena de gom a gom, i la sensació que vam tenir va ser de feina ben feta, vam poder parlar en primera persona sobre les implicacions de tenir un diagnòstic de salut mental per poder treballar, com sempre fem, en l’eliminació de l’estigma a través de la visibilització del trastorn mental.

La participació del Servei Prelaboral de Reus en els actes que reuneix el mes de la salut mental no acaba aquí, ja que també hem preparat un Kahoot amb preguntes sobre la salut mental per posar a prova a tota aquella persona que s’atreveixi, es pot fer a través del QR que acompanya aquesta notícia. Esperem la vostra participació!

Igualment, a la web de l’Ajuntament de Reus,  trobareu més informació de la resta d’actes que es duran a terme.


Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES