Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La festa de Sant Valentí a la Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu

 
El passat 14 de febrer, els residents i personal de la Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu (Bellpuig), de la Fundació Pere Mata, van celebrar el Dia de Sant Valentí.
 
Aquesta data, és coneguda al món sencer com el “dia dels enamorats o dia del amor”. Al nostre centre, tenim la tradició de reunir en un dinar festiu als matrimonis que s’han tingut que separar del seu cònjuge per motiu de l’ingrés d’aquest, a la residència.
 
Per a les famílies amb aquesta circumstància, aquesta és una bona oportunitat de retrobament, de compartir una estona amb el seu ésser estimat o amb altres familiars que a l’igual que ells, es troben en la mateixa situació. És una bona oportunitat per conversar, distreure’s, riure i gaudir d’un bon àpat en companyia. Un dels moments més emotius de la festa, és l’entrada honorífica que fan els marits al menjador.
 
Acompanyats de música cerimoniosa i ben animada, es dirigeixen cap a la seva parella, que els espera asseguda a la taula,  duent-los-hi una flor, bonica i simbòlica. Les famílies agraeixen aquests moments, i en surten amb satisfacció. La resta de residents, també ho celebren. Pot-ser no tant intensament com els matrimonis i parelles, però acaben la festa d’una manera ben dolça, amb el pastisset de Sant Valentí que a tots enamora.
 
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES