Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Carnestoltes a la Residència Assistida Monestir de St. Bartomeu (Bellpuig)

 
Ja hem passat la festa del Carnestoltes, la festa de la disbauxa i l’alegria. Com no podia ser d’altra manera, a la Residència Assistida Monestir de St. Bartomeu (Bellpuig), de Fundació Pere Mata, ho hem celebrat a tot color amb els nostres residents, membres del personal, voluntaris i convidats.
 
Dies abans, vam començar els preparatius de la festa en el taller de mandales que condueix la nostra voluntària de Preixana, la Sra. Maria Farregut. Un cop decorada la Residència, vam enllestir les disfresses i vam preparar els calçots per a la cuita. Arribat el dia, tothom que va voler es va disfressar i va poder ballar al ritme de la Xaranga de Bellpuig, que amb molta música i bon humor ens va fer entrar a ritme de comparsa carnavalera dins del menjador. Un cop asseguts a taula, va començar la calçotada amb més d’una trentena de convidats.
 
En acabar el dinar, vam poder ballar tota la tarda amb la música més variada i engrescadora.
 
Durant els dies de carnaval, alguns residents i acompanyats de l’Educador Social de la Residència van poder visitar altres residències que la Fundació Pere Mata gestiona a Barcelona. Allí van poder gaudir de la gresca i la música dels seus carnavals.
 
 
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES