Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració del centenari de la Sra. Cecília Bertran Coll

 

El passat dissabte 31 d'agost, dia de Sant Ramon, a la Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig, de la Fundació Pere Mata, estaven de celebració. La Sra. Cecília Bertran Coll, resident de la casa, celebrava els seus 100 anys de vida. Tot el matí va ser un degoteig constant de visites, familiars, personal,  amics i autoritats que van voler acompanyar a la Sra. Cecília en aquesta data tan important.

El primer acte va ser potser el més formal, amb la concessió de la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya a tots els seus avis centenaris. Amb les paraules del seu fill Domingo Garsaball, que agraïa a tot el personal el tracte ofert a la seva mare, així com paraules del director, el Sr. Benjamí Nus, i de l’alcalde, el Sr. Jordi Estiarte, que va llegir una carta tramesa expressament pel de Conseller de  Treball, Afers Socials i Famílies  Chakir El Homrani. També va voler recordar a tots els presents les efemèrides de l'any que va néixer la Sra. Cecília, el 1919. En acabar, la regidora de política social, convivència i salut de l'Ajuntament de Bellpuig, la Sra. Dolors Florensa, li va fer entrega de la medalla centenària. Una bonica olivera d'acer, simbolitzant la llarga vida i prosperitat.

En acabar l'acte, tots els familiars, amics  i convidats de la Sra. Cecília, van sortir al jardí per acabar la celebració amb un exquisit pica-pica i un dolç pastís. Tots els presents van aplaudir en el moment que la Cecília bufava les espelmes, i a més d'un familiar se li va escapar alguna llàgrima emotiva. En nom de tot el personal de la Residència es va voler felicitar a la Sra. Cecília Bertran pels seus 100 anys plens d'amor i vida!
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES