Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La celebració de Sant Jordi amb la gent gran

La festivitat de Sant Jordi és una de les més viscudes i participades per tots els catalans i catalanes i és també el moment que les residències de gent gran del Grup Pere Mata s’uneixen a la festa per gaudir d’aquesta diada amb activitats diverses que s’organitzen tant dins com fora del centres.
 
A la residència de Vallbona es confeccionen manualitats al·lusives a la tradició del patró de Catalunya durant tot el mes i el 20 d’abril es projecta la pel·lícula “La llegenda de Sant Jordi”, mentre que el dia 23 també participen d’una paradeta per exposar i vendre les manualitats fetes. A més està prevista l’actuació d’un grup d’havaneres.
 
Al centre Jaume Batlle-Poblenou s’obsequia els residents amb un rosa, mentre que a Bellpuig residents i professionals del centre compartiran un recital de poesia i comptaran amb la visita de l’alcalde del municipi i amb l’obsequi de llibres i roses per a tots els residents. A més, el 26 d’abril, els nens i nenes del parvulari del col·legi Valeri Serra del municipi visitaran la residència, cantaran cançons i faran lliurament d’un obsequi fet per ells.
 
El 21 d’abril, la residència de Cerdanyola del Vallès posarà una parada al carrer per exposar i vendre les roses i els pastissos elaborats pels residents en els diferents tallers de manualitats i de cuina. A més, tots els usuaris del centre rebran una rosa d’obsequi i els professionals un punt de llibre elaborat en els tallers de manualitats. També està previst un recital de poesia.
 
La residència del Prat de Llobregat també celebrarà la festivitat de Sant Jordi el divendres 21 d’abril amb la visita d’un grup d’estudiants de l’IES Ribera Baixa que farà una interpretació teatral de la llegenda de Sant Jordi i un recital de poesia. Els residents també rebran una rosa d’obsequi i els professionals del centre un punt de llibre elaborat en el taller de manualitats.
 
Per últim, la residència Relat d’Avinyó organitza un taller de cuina per elaborar roses dolces el divendres 21 d’abril a les 16h, mentre que el dia 23 d’abril a més de muntar una parada de roses, alguns residents participen en les lectures que s’organitzen a partir de les 11.30 h en la plaça del municipi.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES