Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Centre de Salut Mental d'Adults de Tortosa

 
El Centre de Salut Mental d'Adults (CSMA) de Tortosa atén preferentment la població de les àrees bàsiques de salut (ABS) següents:
 
ABS l'Aldea (CAP l'Aldea, CAP l'Ampolla i CAP Camarles)
ABS l'Ametlla de Mar (CAP Ametlla de Mar i CAP El Perelló)
ABS Deltebre (CAP Deltebre)
ABS Terra Alta (CAP Batea i CAP Gandesa)
ABS Tortosa - 1 (CAP el Temple de Tortosa)
ABS Tortosa - 2 (CAP Baix Ebre de Tortosa)
 

Programes especials

 

Atenció al Trastorn Mental Server (TMS)

 

El programa TMS pretén el tractament i la rehabilitació de la persona amb malaltia mental per aconseguir una vida el més autònoma possible, amb una qualitat de vida adient i superació de les repercussions psicosocials de la malaltia.
Aquest procés es pot fer desenvolupant un conjunt diversificat d’intervencions i procediments per donar una resposta integral, que inclogui tècniques mèdiques, farmacològiques, psicològiques i socials, de forma conjunta amb intervencions en l’àmbit preventiu i rehabilitador.
 
Cartera serveis de salut mental en Atenció Primària
Té com a objectiu la millora de la capacitat d’atenció de l’APS a les problemàtiques de salut mentals i addiccions, mitjançant l’increment del suport psicosocial per part de l’atenció especialitzada i la disponibilitat d’una cartera de serveis específica en salut mental i addiccions en atenció primària.
 
Programa Psicoteràpia
S'ha implementat actuacions psicoterapèutiques en els plans funcionals dels CSMA, desenvolupant programes específics d’atenció psicoterapèutica per patologies tant de caire individual com grupal.
 
Dades de contacte
 
Rambla Pompeu Fabra, 46-50
43500 Tortosa
Tel. 977 50 19 47
 

Com arribar

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES