Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Espai de rehabilitació conjunt al Servei de Rehabilitació Comunitària d’Amposta

 
L’activitat de taller ocupacional busca que el propi usuari sigui partícip del seu procés rehabilitador mitjançant el treball i desenvolupament de les pròpies capacitats i habilitats personals, donant un sentit a l’activitat com a mitjà rehabilitador. Pretenia ser des del seus orígens un espai de creativitat, productivitat i aprenentatge conjunt. Un grup de suport i superació, on poguessin interaccionar usuaris de diferents recursos de Salut Mental.
 
Durant uns anys, aquest taller s’havia realitzat de forma separada al Servei de Rehabilitació Comunitària i Hospital de dia d’Amposta, de Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre. Actualment s’ha valorat que el Servei d'Hospitalització d'Alta Dependència Psiquiàtrica pugui unir-se a l’experiència del Servei de Rehabilitació Comunitària, compartint amb nosaltres una de les tardes que li dediquem.
 
Així, de forma conjunta i amb els mateixos objectius, hem aconseguit crear un espai de rehabilitació amb usuaris que es troben en diferents estadis-etapes d’evolució de la malaltia. Valorem molt positivament el resultat i tenim expectatives de poder ampliar amb la participació d’altres grups.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES