Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Inauguració del projecte #MOSMIREM aquest diumenge 17 de març

 
A la plaça del Centre d’Art Terres de l’Ebre d’Amposta tindrà lloc la inauguració del projecte #MOSMIREM, aquest diumenge 15 de març a les 12 hores. La presentació d’aquesta proposta es farà en forma de vermut musical, que comptarà amb l’actuació del DJ Moreno Ros. Es tracta d’una unió de forces entre Lo Pati (Centre d’Art Terres de l’Ebre d’Amposta) i la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.
 
206 retrats del fotògraf Quim Giró estaran exposats al Centre d’Art Terres de l’Ebre Lo Pati i al Centre de Salut Mental de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre. #MOSMIREM té com a objectiu fer reflexionar sobre els estigmes de les malalties mentals.
 
#MOSMIREM forma part del projecte d’art participatiu Inside Out, una proposta d’abast mundial impulsada per l’artista parisenc, JR, -pseudònim de Jean René- que ha comptat amb la participació activa de més de 260.000 persones de 129 països diferents.
 
Podeu consultar totes les fotografies amb tota la documentació a la web del projecte: http://www.insideoutproject.net/en.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES