Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sanitat reactiva el procés d'assignació de places MIR, PIR i IIR 2020

 
Dissabte passat, el Ministeri de Sanitat va publicar al BOE la resolució que permetrà la represa del procediment de tramitació de la Formació Sanitària Especialitzada de la convocatòria 2019-20; aquesta havia quedat suspesa a causa de la crisi sanitària de l'coronavirus SARS-CoV-2.
 
Ahir es van donar a conèixer les llistes amb els resultats definitius de les places per a Metges Interns Residents (MIR), Psicòlegs Interns Residents (PIR) i Infermers Interns Residents (IIR). De moment no s'han facilitat oficialment dates d'elecció de plaça, ni d'incorporació. Qui sí que s'ha pronunciat al respecte és la Dra. Verónica Casado, consellera de Sanitat de Castella i Lleó, que ha anunciat el 26 de juny com a possible data d'inici del procés d'elecció de places i els mesos de setembre o octubre per a la incorporació a la Unitat Docent seleccionada.
 
L'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) ofereix en aquesta convocatòria 3 places per a residents MIR en Psiquiatria, 4 per PIR en Psicologia Clínica i 3 per IIR en Infermeria de Salut Mental.
 
A causa de la situació d'alerta decretada, l’HUIPM no va poder celebrar la Jornada de Portes Obertes prevista per al passat 2 d'abril; és per això que es convida als futurs residents a visitar el link: http://www.grupperemata.com/cat/item/DOC_Incorporacio_Res.html, que inclou una presentació de la cap d'estudis, Dra. Yolanda Alonso, oferint una àmplia visió de com es porta a terme la Formació Especialitzada al nostre centre, així com una altra de la directora de l'Àrea de Recerca, Dra. Elisabet Vilella.
 
Els futurs MIR, PIR i IIR que ho desitgin, poden sol·licitar informació personalitzada sobre la residència a l’HUIPM a través de l'adreça de correu electrònic docencia@peremata.com.

 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES