Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

IIR realitza la seva rotació externa al Servei de Salut Mental al Centre Penitenciari Mas Enric

 
 
L'equip de Salut Mental Penitenciari de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, ha acollit per primera vegada la rotació externa d’una resident d’infermeria (IIR) en Salut Mental durant aquest mes de novembre.

La resident, procedent de l'Hospital Clínic de Barcelona, ha triat aquest centre per a ampliar la seva formació en un àmbit poc conegut, que no forma part de l’itinerari obligatori d’aquesta especialitat.

L'objectiu ha estat conèixer la dinàmica i el funcionament del Servei de Salut Mental al Centre Penitenciari Mas Enric, així com les intervencions i les cures d'infermeria realitzades en aquest mitjà.

Durant la rotació, acompanyada de la infermera referent del nostre servei, ha pogut conèixer les normes del centre penitenciari, detectar les necessitats dels interns i aplicar les corresponents cures d'infermeria. També ha après estratègies per a establir un adequat vincle, mantenir una relació terapèutica amb els interns, i la importància de treballar amb un equip multidisciplinari.
 
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES