Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Delírium i factors pronòstics de rehabilitació funcional en una unitat sociosanitària

 
El passat dimecres 10 de febrer els investigadors Ester Bermúdez i Esteban Sepúlveda, de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata,  van presentar els resultats provisionals del projecte  “Delirium i factors pronòstics de rehabilitació funcional en una unitat sociosanitària”, amb el qual van guanyar el premi de la  XIV Jornada Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure 2019 en la categoria de Catalunya.
 
El projecte s’ha realitzat al Centre Sociosanitari Monterols (HU Institut Pere Mata) i pretén determinar la influència de les diferents variables analitzades en el resultat funcional obtingut després de l’estada sociosanitària, així com la influència i el diagnòstic del delirium durant el procès. Degut a la pandèmia i a l’afectació del centre per la COVID-19 no s’han pogut presentar els resultats definitius, ja que encara queden casos per analitzar pendent de l’alta del centre, però s’ha afegit al projecte l’efecte de la pandèmia en la mostra.
 
La dotació econòmica de l’esmentat premi és de 6000 euros, havent rebut inicialment la meitat i amb la presentació dels resultat la resta. Aquesta dotació econòmica permetrà a l’equip investigador difondre i divulgar la recerca que s’està realitzant amb el suport i la tasca diària de l’equip multidisciplinari de la unitat sociosanitària.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES