Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d'Amposta, coneixem la Cooperativa TERRAM de la Sènia

 
El passat divendres 3 de juny, les persones usuàries del Servei Prelaboral d’Amposta de la Fundació Pere Mata, junt amb l’equip de professionals del servei, ens vam traslladar fins a La Sènia per trobar-nos per primer cop amb els membres que formen part de la Cooperativa Terram.
 
Cooperativa Terram és un projecte sense ànim de lucre que neix de la unió de diferents persones amb diversitat professional d’un mateix poble, La Sènia, amb la intenció de facilitar i generar oportunitats de treball a persones amb risc d’exclusió social, al mateix temps que es persegueix trencar amb barreres, estereotips i perjudicis sobre diferents col·lectius, generant valor social i mediambiental al territori a partir de l’agricultura sostenible.
 
La jornada va començar amb una visita als camps d’oliveres durant la quals ens van anar explicant la idea sobre el projecte, el correu i les tasques a realitzar en aquests camps. A posteriori, el companys la cooperativa ens van preparar un esmorzar conjunt durant el qual les persones usuàries es van interrelacionar amb tots els membres de la cooperativa. En aquest mateix entorn, vam recollir herbes aromàtiques que a posteriori, a les oficines de la cooperativa, vam utilitzar per preparar uns rams. Vam acabar la jornada realitzant una passejada per la vora del riu Sènia i coneixent una mica més l’entorn.
 
La jornada va ser molt productiva, on totes les persones participants van poder gaudir d’un dia ple de coneixements i espais per compartir.
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES