Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Panellets cassolans fets a la UHEDI de Villablanca

 
Amb motiu d’aquestes dates i com no podia ser d’una altra manera, els nois i noies de la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual i Malaltia Mental i/o trastorns de conducta (UHEDI) de Villablanca s’han embrutat les mans i s’han posat a remenar la massa per fer uns dolços típics d’aquestes dates: els panellets!
 
Això ha implicat adaptar els grups participants en el taller de cuina per tal de que es poguessin coure al més pròxim a la data establerta. Agrair al servei de cuina la seva col·laboració en el final del procés.
 
És una activitat que de sempre agrada molt i en la que hi poden participar tots. Es planifica en cadena i es fa amb totes les mesures de seguretat higièniques.
 
El seu procés implica temps i contacte amb textures diverses així com la decoració al gust de cadascú d’aquests on es mostra la creativitat i l’ingeni.
 
S’han acompanyat de les típiques castanyes i un refresc. Alguns han volgut guardar-se alguns per ensenya’ls-hi a la seva familia.
 
A la vegada que és una oportunitat gastronòmica, presenta una vessant terapèutica al afavorir que evoquin com, i amb qui, feien els panellets al col·legi o a casa en família.
 
Una bona oportunitat en definitiva de generar normalitat en temps d’incertesa!
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES