Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fem quelcom divertit! A la UHEDI celebrem, Halloween!

 
Amb motiu d’aquesta festa que t’han ha enraigat i que es combina d’altres autòctones, els joves de la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual i Malaltia Mental i/o trastorns de conducta (UHEDI) de Villablanca han volgut apuntar-se a la festa.
 
Dins del taller de manualitats que diàriament es realitza s’han preparat unes mascares fetes amb paper i pintades a mà per disfressar-se. Amagar-se darrera d’una màscara terrorífica sempre ha agradat a tothom ja que et permet veure els altres sense que aquests sàpiguen qui ets.
 
Es van seleccionar diferents models per tal de que cadascú pugés escollir la que volia. Això permet treballar l’autodeterminació conjuntament amb la decisió de pintar-les amb un colorit o un altre.
 
Ha estat una tasca creativa i agraïda ja que com podeu veure han quedat molt bé!
 
Per altra banda, ha permès treballar conjuntament i afavorir la cohesió del grup. Aquests dos aspectes no sempre resulten fàcils en la unitat per les característiques personals i clíniques del grup que conviu i per no ser algunes activitats prou atractives per alguns.
 
Per la tarda, i a instancies d’ells, alguns han volgut maquillar-se amb la temàtica i fer-se fotos.
Al final, la festa ha durat tot el cap de setmana cosa que ha permès fer més atractiva i agradable l’estada.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES