Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festa de les famílies a la Residència Bellvitge de Villablanca

 
La Residència i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Hospitalet-Bellvitge, de Villablanca Social, va celebrar aquest cap de setmana el desè aniversari amb una Festa de les Famílies restringida a persones usuàries i professionals del centre, malgrat que tants uns com els altres estan vacunats amb la pauta completa.
 
La festa va tenir lloc dissabte 3 de juliol i va consistir en la realització d’activitats amb els les persones usuàries durant tot el matí: tallers de dibuix, gimcanes, cinema, karaoke, zumba….. per acabar amb un dinar conjunt de tots els usuaris amb pastís d’aniversari inclòs.
 
Els treballadors i treballadores del centre també van participar d’aquesta jornada festiva, que volia ser un punt d’inflexió de tornada a la normalitat i d’agraïment a tots ells per l’esforç realitzat durant tots aquests mesos.
 
La festa es va enregistrar en vídeo per compartir-la després amb les famílies de les persones usuàries i amb tots i totes!
 
 

La Residència i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Hospitalet-Bellvitge

La Residència i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Hospitalet-Bellvitge és un recurs públic del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que atén a persones usuàries amb discapacitat intel·lectual, capaç de cobrir totes les seves necessitats de tractament.

El centre està situat al barri de Bellvitge de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat i és gestionat per Villablanca Social del Grup Pere Mata. Compta amb 28 places amb règim de residència i 12 de centre de dia.


Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES