Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Fundació “la Caixa” i Fundació Pere Mata, units pel desenvolupament laboral de les persones

La Fundació “la Caixa” ha mostrat el seu recolzament, a través de CaixaBank, al projecte del Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Pere Mata, amb una col·laboració econòmica destinada a millorar la línia de transport de mercaderies del CET.

 

Gràcies a l’aportació de la Fundació “la Caixa”, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank, la Fundació Pere Mata ha pogut adquirir un vehicle amb una capacitat de càrrega neta de 5 tones, això fa que el CET millori en eficàcia i eficiència reduint el nombre de transports necessaris setmanalment a menys de la meitat respecte als actuals; aconseguint augmentar la professionalització d’un aspecte tant important com és la transició de mercaderies.

 

La col·laboració s’ha fet efectiva el mateix dia que el Director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, i la Directora de Banca d’Institucions de la CaixaBank a Tarragona, Montse Mallafrè, han visitat el CET per conèixer-ne el funcionament i les millores que aporta aquesta nova inversió en transport que ha realitzat l’entitat amb la col•laboració de la Fundació la Caixa.

 

Aquesta millora tècnica que suposa un augment de productivitat, Fundació Pere Mata consolida la viabilitat del Centre Especial de Treball format exclusivament per persones treballadores amb problemàtica derivada de salut mental al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

 

 

Sobre la Fundació Pere Mata


La Fundació Pere Mata basa les seves actuacions en la protecció i l’assistència a les persones afectades per trastorns mentals, discapacitats o dependents per tal d’aconseguir la seva integració comunitària, millorar la seva rehabilitació i qualitat de vida.

 

Dins de l’àmbit de l’atenció social a les persones amb malaltia mental vertebra les seves actuacions en tres eixos principals: la inserció sociolaboral, els serveis d’habitatge i l’exercici de càrrecs tutelars, on s’atén a 900 persones entre les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.


Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES