Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els estudiants de la formació TeAM-P2P inicien les pràctiques al SRC de Tarragona

 
Aquest passat mes d'octubre han començat les pràctiques dels estudiants de la formació TeAM-P2P que organitza l'Associació EMILIA al Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Tarragona.

L'Associació EMILIA permet a les persones que han experimentat problemes de salut mental esdevenir agents de suport mutu o assistents personals per aquells que actualment viuen una situació similar.

El projecte del TeAM-P2P s'entén com una relació de suport entre persones d'igual a igual i les pràctiques formatives consisteixen a brindar als usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tarragona (SRC), l'oportunitat de suport mutu, acompanyament i ventilació emocional, així com compartir moments i espais per intercanviar experiències entre les dues parts.

És per això que confiem que el projecte Peer2Peer pot generar vincles i donar suport a les persones que fan ús del servei de rehabilitació comunitària a continuar amb el seu procés únic i personal de recuperació a través del respecte, la responsabilitat i l'acord mutu.

Galería de Imágenes FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS