Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Pere Mata i Fundació La Caixa renoven INCORPORA

 
El 2 de febrer de 2022, es va signar el nou acord amb Fundació La Caixa per dur a terme el programa Incorpora. El programa Incorpora es gestiona des de Fundació Pere Mata des de l'any 2012, sent l’onzena edició que durem a terme aquest projecte conjunt.
 
El programa Incorpora és un programa que ajuda a les persones en risc d'exclusió a cercar feina, aquesta tasca es fa des de dos  vessants. La primera fent orientació a les persones participatives perquè adquireixi les competències necessàries per trobar i mantenir una feina; la segona a través de la prospecció empresarial, contactant amb empreses que tinguin necessitats de contractació per poder oferir-los perfils que s’adeqüin al que busquen.
 
En el cas de Fundació Pere Mata el col·lectiu amb el que treballem és amb persones diagnosticades de trastorn mental crònic.  Al llarg dels anys que Fundació Pere Mata ha desenvolupat aquest programa s'han aconseguit un total de 160 contractes de persones diagnosticades de trastorn sever, l'últim any s'han aconseguit un total de 20 contractes i s'han atès 55 persones amb diagnòstic de trastorn crònic.
 
A més de l'atenció amb les persones i les empreses des de la Fundació Pere Mata també participem, a través de la gestió d'AMMFEINA, en diferents projectes de salut mental. Concretament en l'edició anterior hem participat en la posada en marxa d'una guia perquè les persones orientadores d’entitats no especialitzades a treballar amb persones amb trastorn mental puguin valorar si tenen les eines suficients per fer front a una situació concreta. Igualment, som entitat de referència en el nostre grup, motiu pel qual rebem derivacions d'altres entitats o resolent dubtes que puguin sorgir-los. En aquest nou any s'iniciarà un projecte que consistirà en el desenvolupament d'una formació destinada a comandament entremitjos contra l'estigma existent al voltant de la salut mental, projecte en què Fundació Pere Mata serà colíder.

Galería de Imágenes FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS