Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Revista virtual del Servei Prelaboral d’Amposta


La iniciativa per fer aquesta publicació trimestral sorgeix després de 4 anys de funcionament del Servei Prelaboral d'Amposta, de Fundació Pere Mata, per donar un pas més enllà en el procés d’inserció tant social com laboral.
 
És el resultat d’un esforç de treball col·lectiu dels usuaris/es per difondre les inquietuds del centre, amb la finalitat de donar a conèixer el servei. Per tant, aquesta revista és una eina de comunicació, dinamització i difusió.
 
Entre els seus objectius més específics hi ha aprendre tècniques de redacció d’articles, perfeccionar l’ortografia, aprendre a sintetitzar, fomentar el treball en equip, fomentar la responsabilitat amb la finalitat d’aconseguir un bon resultat, aconseguir el treball dins del lliurament pactat i potenciar la comunicació i expressió.
 
La revista compta amb unes seccions diferenciades, on hi trobem entrevistes a una persona que els usuaris valorin oportú; una pràctica laboral, que detalla el procediment a seguir en alguna de les tasques realitzades en el taller d’entrenament en hàbits i habilitats laborals; un cinefòrum, on es desenvolupa la sinopsis i reflexió d’una de les pel·lícules vistes en aquest taller; una explicació de l'activitat del mes; entre d'altres.

Galería de Imágenes FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS