Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Activitats culturals, d'oci i esportives

 
Realització d’activitats de caire lúdic a la comunitat, destinades a treballar i potenciar les habilitats de la vida i la normalització del col·lectiu de persones amb discapacitat, potenciant la interrelació amb la resta de ciutadans.

Principals objectius dels programes:

Objectius generals
 
Avançar en la integració social i en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, atenen a la seva evolució i progressiva incorporació en el teixit social comunitari per mitjà de l’oferta de lleure.

Objectius específics:
 
Millorar l’autonomia i les habilitats socialitzant de manera natural a través de l’organització del temps d’oci i lleure.
Oferir activitats, atractives i diversificades, esportives, culturals i lúdiques a gust dels usuaris participants.
Guanyar familiaritat i incrementar les habilitats d’ús dels recursos comunitaris com el transport públic, espais lúdics, actes culturals, instal•lacions esportives, etc.
Oferir tractament individual i personalitzat a cadascun dels usuaris amb la finalitat d’oferir satisfacció i entreteniment en sí mateix.
Planificar activitats viables i reals que es puguin portar a terme amb els suports que calguin.

Programes

Esdeveniments a la comunitat: Festes populars o tradicionals, fires, actuacions, actes. Passejos organitzats. Visites culturals organitzades. Cinema. Realització d’activitats esportives: Gimnàstica, piscina, hipoteràpia, atletisme. Excursions programades i colònies.
 
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES