Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La UD de l'HUIMP i de l'HSJR assisteixen al curs "Construint ponts de relació entre persones"

 
 
Tutors i personal administratiu de les Unitats Docents de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) i de l'Hospital Sant Joan de Reus, han realitzat conjuntament el curs "Construint ponts de relació entre persones".

Les persones tenen estils diferents, això fa que es comuniquin i rebin la comunicació dels altres de forma diversa. Comprendre quin és el nostre estil relacional, saber com ens comuniquem i adaptar la nostra comunicació a l'estil de la persona a la qual ens dirigim, fa que tant la forma d’entendre'ns com la nostra comunicació sigui millor.

La sessió introdueix el model Bridge d'Estils Relacionals com a metodologia per a conèixer el nostre estil i el dels nostres interlocutors. També mostra diverses tècniques de comunicació per cada tipus de receptor i d'aquesta manera, relacionar-nos de forma més efectiva. La formació va incloure la realització del qüestionari Bridge, que proporciona una valuosa informació d'autoconeixement del nostre particular Estil Relacional.
 
El curs, dut a terme en format presencial, va ser impartit per Diana Garcia, formadora de l'Institut 5 Fars.
 
Esperem que hagi sigut un espai de trobada amb els companys i que haguem pogut adquirir noves eines per millorar la comunicació amb els nostres residents. Gràcies a tots per assistir.
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES