Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festa de Sant Joan a la Residència Assistida Monestir de St. Bartomeu de Bellpuig

El passat divendres 23 de juny, vam celebrar la tradicional festa que dona la benvinguda a l’estiu, estem parlant  de la revetlla de Sant Joan en la Residència assistida Monestir de Sant Bartomeu, de la Fundació Pere Mata.

Les activitats tradicionals tenen un valor especial per als residents d’una residència de gent gran. Aquests esdeveniments els hi permeten connectar-se amb les seves arrels culturals i recordar èpoques passades. Això els hi pot generar un sentiment de pertinença a la comunitat, fent-los sentir part de la seva cultura i tradicions.  La festa de Sant Joan, però, té un significat  profund per als catalans, i poder-la reviure dins de la residència, pot ser una experiència molt enriquidora per als residents.

Aquest cop, però, va ser molt especial. Per primera vegada, vam poder celebrar com a acte central l'eucaristia al jardí de la Residència. Acompanyats de Mn. Abel Trullols i de les voluntàries de Mans Unides de Bellpuig, que reprenien  la seva participació en les activitats de casa nostra, suspesa des de l’inici de la pandèmia. El fet de retrobar-nos, va estar molt agraït pels residents. El matí va continuar fantàstic, molt animat i entretingut. Després de celebrar la missa, vam menjar coca de Sant Joan, acompanyada amb una mica de bon moscatell. També vam poder ballar i divertir-nos sota l’ombra dels arbres que guarneixen el pati central de la nostra Residència. Donem així la nostra benvinguda a l’estiu!

 
 
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES