Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Senyor Nin guanya premi en concurs de poesia de la farmàcia de Dalt

 
Durant les festes nadalenques del passat any, un petit grup de la Residència de Vallbona (Barcelona) de la Fundació Pere Mata va participar a un concurs de poesia organitzat per la farmàcia de Dalt, una iniciativa destinada a fomentar la creativitat i l’expressió artística entre els residents.
 
Entre els participants, destacava el senyor Nin, un dels Residents. Va guanyar el tercer premi amb la seva poesia dels gossos de la residència.
 
El poema del senyor Nin retrata amb tendresa els companys de quatre potes que comparteixen el seu dia a dia a la residència, capturant la seva personalitat única i les anècdotes que els envolten.
 
Així, aquest humil concurs de poesia no només va celebrar la creativitat dels residents, sinó que també va demostrar que l’edat no és un impediment per a la innovació i l’expressió artística. En la residència, el talent i la inspiració continuen florint, fent dels moments quotidians una font inesgotable de bellesa i inspiració.
 
Mis queridos perros 
Los perros ocupan un lugar muy especial en nuestros corazones llenos de amor
y nos enseñan el verdadero significado de la lealtad.
Mi perro es de una nobleza tan pura que cada vez que lo miro se me parte el corazón
Este homenaje especial que existe entre un ser humano y su fiel compañero de camino.
Gracias a ti por ir conmigo a todas partes, sin pedirme explicaciones, con todo el amor que me das y hasta siempre mi perro
Los perros son fuente inagotable de amor, el perro es fiel amigo del ser humano con amor incondicional.
Tenemos 2 perros que son la atracción de la residencia, Roco y Tanit
Nin

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES