Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

IX Festa de la família de Villablanca i Bellissens

 
El passat dissabte 21 d’octubre es va celebrar la IX Festa de les famílies de Villablanca i Bellissens. Aturada des del 2020 a causa de la pandèmia de la  Covid, va ser un dia emotiu de retrobament entre famílies i personal del centre.
 
En aquesta jornada es va presentar una gran maqueta del centre creada i modelada per les persones residents i una exposició fotogràfica. Va dinamitzar la festa la xaranga Bufacanyes de Reus i hi havia una zona infantil amb inflables i taules de manualitats per als infants.
 
La regidora de Serveis a les Persones i Drets Socials també va assistir, va ser una oportunitat per conèixer el centre. Destacar la participació en els parlaments de les persones residents que van preparar una petita representació per celebrar el retrobament, també de record pels moments viscuts i les pèrdues que ens va provocar la pandèmia.
 
Amb una assistència de vora 400 persones convidades, més totes les persones residents que van participar a la trobada, es van servir gairebé unes 800 tapes d’arròs que es va oferir a tothom com aperitiu.
 
Cal donar les gràcies a l’organització, a tot el personal que ho va fer possible i especialment a la col·laboració de l’escola d’hoteleria de Cambrils, al professor David Infantes i alumnes que amb l’equip de cuina del centre es va fer càrrec de l’organització de l’aperitiu i cuinar al jardí les racions d’arròs que es van servir.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES