Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els Serveis Laborals de Fundació Pere Mata inverteixen en Desenvolupament Sostenible

 
Fundació Pere Mata com qualsevol empresa actual dins d’aquest món cada cop més competitiu i on el nivell d'exigència a tots els àmbits és creixent fa que es planifiquin i executin accions de millores tècniques amb l’ambició de continuar donant el millor servei als nostres clients.
L’equip de direcció del Centre Especial del Treball (CET) vol encaminar les activitats diàries cap a:
  • Consum energia sostenible, garantir l’accés a una energia asequible, segura, sostenible i moderna per tots.
  • Oferir treball decent i promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible junt la plena ocupació i productiu.
  • Desenvolupar infraestructures resilients, promovent la industrialització inclusiva i sostenible fomentant la innovació.
  • Garantir modalitats de consum i producció sostenibles on el consum de recursos naturals i la contaminació siguin els menors possibles.
  • Revitalitzar les aliances dins del sector privat compartint recursos per tal de fomentar un desenvolupament sustentable.
Aquests objectius estan alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030 aprovada per la ONU. En concret amb els objectius 7, 8, 9, 12 i 17 respectivament.
 
Alineat amb aquesta proposta, Fundació Pere Mata ha fet una aposta clara per l’autoconsum i ha instal·lat plaques solars al seu centre situat al Carrer Tolerància número 29 de Reus instal·lant 42 mòduls que donen 20,58 KWp que s’espera que donin pràcticament 30.000kWh anualment, suposant un estalvi d’emissions d’aproximadament 9.500 Tones de C02.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES