Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Compartint vivències

 
El Servei Prelaboral (SPL) d’Amposta, de la Fundació Pere Mata,  ha realitzat una jornada conjunta amb l’alumnat de segon del CFGS d’Integració Social del Institut de l’Ebre i l’alumnat de 4rt i 5è de primària de les escoles 21 d’Abril i Maria Garcia Cabanes de l’Aldea, respectivament.
 
La jornada ha girat en torn al dia de la discapacitat que no es va poder celebrar conjuntament al mes de desembre, com habitualment es realitza, amb l’objectiu de donar visibilitat a totes les dificultats que es poden trobar les persones en el seu funcionament diari.
 
Previ a aquesta jornada, el passat 20 de febrer l’alumnat d’integració social va venir al SPL a conèixer el recurs, participant d’aquesta manera en les jornades tècniques de l’Institut de l’Ebre. Aprofitant aquesta trobada, les persones usuàries del SPL conjuntament amb l’alumnat d’integració social van preparar les activitats que es portarien a terme el dia de la jornada.
 
Ahir, 4 de març, al Club Esportiu d’Amposta es van reunir tots els agents implicats per portar a terme i gaudir d’un matí ple d’activitats de cohesió, interrelació, treball en equip i comunicació. Es van realitzar un total de 5 activitats en les quals es van treballar les emocions, els trastorns mentals, l’assetjament i la discriminació.
 
La jornada va finalitzar amb gran èxit emplaçant-nos a repetir-la el proper any, per continuar compartint experiències junts. En aquesta han participat un total de 26 alumnes del cicle d’integració social, 49 alumnes de primària i 6 professionals del àmbit educatiu, a part de les 8 persones usuàries del SPL i els 3 professionals.
 
 
 
 
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES