Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d'Amposta finalitza el projecte a l'IE Agustí Barberà

 
El Servei Prelaboral d’Amposta, de la Fundació Pere Mata, ha conclòs aquest mes de setembre el Projecte de Sensibilització d’Infants respecte a la Salut Mental, amb la plantada de plantes aromàtiques i altres espècies per ambientar el pati.
 
Amb aquesta activitat, les persones usuàries han desenvolupat tasques de manteniment, millora de l'entorn, pintura, construcció amb fusta i jardineria, contribuint d’aquesta manera a ampliar el seu currículum pràctic i adquirint habilitats per a una millora capacitació laboral.
 
En aquest projecte han participat un total de 12 persones usuàries i han col•laborat 119 alumnes de cicle mitjà en els tallers de pintura; 62 alumnes de cicle superior han rebut formació en Salut Mental i 66 professors/es també han estat formats en benestar emocional i malalties mentals.
 
Un any més el Servei Prelaboral realitza una feina de gran rellevància aproximant la Salut Mental a la població per a que aquesta conegui de primera mà que comporta i quins mites estan sobrevalorats. Gràcies a aquestes tasques ajudem a normalitzar un tema que encara continua presentant molts estigmes.
 
Agrair la col·laboració de la Diputació de Tarragona, ja que gràcies a la subvenció rebuda s’han pogut desenvolupar les activitats. Agrair també a l’Ajuntament d’Amposta per cedir les instal·lacions de l'IE Agustí Barberà on s’han desenvolupat les accions i, com no a l’equip directiu del centre escolar per col•laborar amb el Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata.
 
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES