Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca, Marinada i Bellissens col.laboren amb el Banc de Sang i Teixits de Reus

 

Aquesta setmana entre els dies 20 i 22 de juny les treballadores dels tres centres han participat en una campanya de donació de sang i plasma al Banc de Sang i Teixits de Reus.

Estem satisfetes de la col·laboració del personal, vora 100 persones s’han apropat al Banc situat a l’Hospital Sant Joan de Reus per fer la seva donació. Donar sang és un acte solidari, de participació i de compromís de la ciutadania. Per a la persona donant només és un moment, per a moltes persones pot suposar la vida.

Hi ha molts motius per començar a donar sang. El que importa és començar a fer-ho. Com diuen des del banc de sang, qui en dona, passa a formar part de la cadena de donar i rebre de les diferents etapes de la vida. Una de cada cinc persones necessitaran sang o components sanguinis al llarg de la vida.

Poden ser donants les persones d’entre 18 i 70 anys i de més de 50 kg de pes. Entre donació i donació han de passar un mínim de dos mesos. Per saber on donar sang, es pot consultar els punts de donació a www.donarsang.gencat.cat

Gràcies a totes les treballadores! Com diuen en el Banc de sang i teixits, “donar sang és fer l’amic invisible de veritat”. Esperem que aquesta sigui la llavor d’una col·laboració regular.

 
 
 
 
 
 
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES