Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració del XXIV aniversari de la Residència Bellpuig

 
El passat dimecres 21 de novembre, la Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu (Bellpuig) de la Fundació Pere Mata, va celebrar amb una gran festa el seu 24 aniversari.
 
Els actes principals de la celebració es van anar succeint durant tot el dia. Hi va haver la Missa d'Aniversari, el Pica-pica amb tots els residents i convidats, la cercavila amb la Xaranga de Bellpuig, el dinar de germanor i el Ball de tarda amb l'Albert Show.
 
En aquest dia tant especial, vam comptar amb la presència del Sr. Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig, la Sra. Cristina Burgeño, regidora de Benestar Social l'ajuntament, el Sr. Ramon Bacardí, president de l'associació La Joia de Bellpuig i dels responsables de la Fundació Pere Mata, el Sr. Enric Cardús , gerent i el Sr. Carlos Bardou, director financer.
 
El nostre director, el Sr. Benjamí Nus va ser l'encarregat d'iniciar els parlaments de sobretaula i va convidar a tallar el pastís d'aniversari als dos residents més antics i veterans del centre, la Sra. Maria Busqueta i el Sr. Tomàs Uroz. No cal dir, que va ser un dia formidable on tots els residents i convidats s'ho van passar d'allò més bé!

Galería de Imágenes FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS