Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La UHEDI organitza una gimcana amb el suport dels voluntaris de la Caixa

 
La Caixa té un programa de voluntariat que impulsa el compromís dels seus treballadors, jubilats i d’altres amb la societat, fomentant el voluntariat com a valor de solidaritat i participació, i canalitzant les inquietuds solidàries de manera organitzada en activitats socials, medi ambientals i culturals per l’ interès comú de la societat.
 
Han volgut participar amb les persones ateses al nostre centre i s’han planificat varis dies per
realitzar activitats que no sempre es poden dur a terme.
 
Des de la Unitat d'Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (UHEDI), de Villablanca Serveis Assistencials, s’ha programat una gimcana el dilluns 1 d’abril a les 15.30h en la que han participat tots els nois/es en la seva organització i amb la implicació del personal d’atenció directa que ho ha fet possible. En David i la Tània els han acompanyat en l’activitat que ha consistit en el seguiment d’un recorregut durant el qual els participants han hagut de seguir unes pistes i superar una sèrie de proves, dins de la unitat i per diferents espais del centre, fins arribar a trobar un tresor amb l’esforç conjunt de tot el grup i que ha finalitzat amb un gelat per a tothom.
 
Els voluntaris han estat molt ben rebuts pel grup que s’han mostrat molt contents per sortir de la rutina i gaudir d’una tarda especial.
 
L’itinerari de la gimcana ha resultat divertit i entretingut per tot el centre. Una experiència innovadora al centre al estar vinculada a la Caixa, tanmateix algunes de les persones ateses ja coneixien la figura d’aquest voluntari perquè participen de centres ocupacionals.
 
Agraïm aquesta oportunitat i esperem que en un futur puguem gaudir d’una altra ocasió com aquesta!

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES