Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Persones treballadores del CET s’acrediten en competències professionals de jardineria i neteja

Amb la mateixa dinàmica de l’any anterior, treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Pere Mata es presenten a la convocatòria d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de la seva experiència laboral.
 
Aquest any són un total de 10 persones, una d’elles en jardineria i les nou restants en neteja. D’aquestes nou persones, sis treballadores del CET ubicat a Reus i tres del CET ubicat a Amposta.
 
La Unitat de Suport a l’Atenció Professional de la Fundació Pere Mata ha facilitat l’acompanyament, suport i recolzament perquè aquestes persones obtinguessin un certificat de professionalitat.
 
Animant que cada vegada més persones treballadores puguin disposar d’un títol formatiu reconeixent la tasca desenvolupada, així com fomentar l’autonomia laboral. Una acreditació que demostri les seves habilitats i aptituds en l’activitat professional.
 
És un procés que consta de dues fases: l’assessorament i l’avaluació. En la primera un professional assessor, acompanya i aconsella a les persones candidates, perquè puguin rebre un suport. I en la segona les persones hauran de demostrar si compleixen amb les competències professionals que venen assignades a les unitats competencials de l’acreditació corresponent.
 
Volem felicitar al Toni, a l’Eva, al Carles, a la Maria del Mar,  a la Marcelina, a la Sofia, a l’Anna, al Joan Carles i al Xavi pels resultats adquirits. Enhorabona!

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES