Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Persones de la Fundació Pere Mata participen en el Reus Ocult

Els dies 6 i 7 d’octubre es va dur a terme a Reus l’activitat Reus Ocult impulsada per l’Associació Espais Ocults mitjançant la qual es va permetre l’accés a diferents edificis de la ciutat als que habitualment no es pot accedir, fent visites guiades per mostrar el nostre patrimoni.
 
Una tasca de voluntariat enorme i molt gratificant que vetlla per fer una mica més visible la nostra història i els espais meravellosos que mostren i, habitualment, resten amagats.
 
Aquest any 2018 les seves propostes i esforç han fet possible que 6200 persones poguessin gaudir durant tot el cap de setmana d’aquestes visites totalment gratuïtes que duen a terme l’equip de voluntaris.
 
Des de la Fundació Pere Mata volem agrair-los la tasca que fan i el fet de que ens permetessin participar amb ells a través del voluntariat inclusiu gràcies al qual algunes persones de casa nostra vinculades a diferents recursos han pogut gaudir de l’experiència, passar-ho molt bé i quedar-se amb moltes ganes de repetir en properes edicions.
 
Moltes gràcies i moltes felicitats!
 
(Imatge cedida per l’Associació Espais Ocults)

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES