Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Fundació Pere Mata inicia la eliminació del consum d'envàs de plàstic

"La Fundació Pere Mata inicia al Centre Tolerància, situat al carrer Tolerància 29 de Reus, aquest mes de juny l'eliminació el consum d’envasos de plàstic pel consum d’aigua.
 
Amb aquesta mesura eliminem la producció de 1.000 kg de plàstic, que representen la generació de 3,5 Tones CO2 anuals, fem consum dels recursos propers i no fomenten el transit de mercaderies de gran recorregut. També facilita la gestió diària eliminant la tasca de gestió del residu i fomentant una conscienciació major sobre una de les problemàtiques socials més important del segle XXI: la sostenibilitat en el consum de recursos.
 
Per facilitar l’abastiment de les més de 200 persones que fan servir les instal·lacions a diari i especialment durant el temps de menjador, s’han habilitat 4 equipaments preparats per donar més de 150 l/h d’aigua refrigerada i microfiltrada per tal de garantir aigua de qualitat a totes les persones usuàries del Centre.
 
Properament aquesta mesura es valorarà de poder traslladar a la resta de centres de treball que Fundació Pere Mata disposa.”

 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES