Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Pere Mata rep la visita de Gauko Nagusia Fundazioa

 

El passat 9 de setembre les intal·lacions del CET van ser punt de trobada de totos dues fundacions amb l'objectiu de compartir l'experiència de Fundació Pere Mata gestionant els serveis de Banc d'Ajudes Tècniques( BAT)  de Terres de l'Ebre i Banc d'Ajudes Tècniques ( BAT) de Reus. Durant la trobada es van tractar temes com el circuït de derivació al servei , el catàleg de material,  etc.
 
Fundació Pere Mata gestiona el servei de BAT Terres de l'Ebre des de l'any 2007, des de llavors ofereix el servei al Consell Comarcal del Baix Ebre, Consell Comarcal de la Terra Alta, Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i Consell Comarcal del Montsià així com als Ajuntaments d'Amposta i a l'Ajuntament de Tortosa. Des de la seva creació el BAT T.Ebre ha atés més de 2.500 persones. En referència al BAT de Reus creat durant l'any 2014 ja supera les 850 persones ateses. Des del BAT T. Ebre i des del BAT Reus s'ofereix un assessorament tècnic gratuït en adaptacions domiciliàries i accessibilitat per part d'una terapeuta ocupacional als domicilis del usuaris/usuàries, així com l'opció de lloguer d'ajudes tècniques en lloguer assequible. El Centre Especial de Treball és fonamental per al correcte funcionament dels BATs, donat que realitzen la neteja/ reparació d'ajudes tècnques així com el transport de les mateixes en els casos de material voluminós.
 
 
Per la seva part la Fundació Abuelo Actual breument posarà en marxa el primer Banc d'Ajudes Tècniques de Biscaia, iniciativa que permetrà la recollida i prèctec d'ajudes tècniques per a tota Biscaia. https://www.fundacionabueloactual.org/sala-de-prensa
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES