Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

38 Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre “Salut mental i pandèmia”

 
Els proper dies 24 i 25 de febrer, se celebraran les 38 Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre “Salut mental i pandèmia”.
 
Les Jornades es realitzaran al Campus Universitari URV a les Terres de l’Ebre (Avinguda Remolins, 13-15. Tortosa, Tarragona).
 
Informació de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre.
 
En aquesta Jornada participen diferents professionals de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.
 
Programa.
 
Dijous 24 de febrer.
 
16:00h Obertura de l’exposició de pòsters
 
17:00h Presentació de comunicacions orals. Moderador: Sònia Pelechano
 
18:30h Pausa
 
19:00h Inauguració de les Jornades. Jordi Sardà. Director del Campus Terres de l’Ebre de la URV ; Pau Margalef. President de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre ; Meritxell Roigé. Alcaldessa de Tortosa
 
19:15h – 20:15h Conferència inaugural. La salut mental en la població de les Terres de l’Ebre: una visió diagnòstica del moment actual. Antonio Coello Segura. Psiquiatre. Director Mèdic Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.
 
Divendres 25 de febrer.
 
15:00h Presentació dels treballs de recerca. Moderadora: Estrella Martínez Segura
 
16:00h Presentació dels treballs de recerca de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau superior en l’àmbit sanitari. Moderador: Santiago Vicente Altaba.
 
17:00h Pausa-descans
 
17:30h Taula rodona: Moderador: Neus Escurriola.
Salut mental infantil i juvenil. Com i què ha canviat en els darrers anys?. Ana Belén Castellà Culvi. Psiquiatra. Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.
La salut mental a les residències geriàtriques. Què és el que hem après? Carles Alberich Ribé. Psicòleg i gerontòleg. Fundació Vilaniu.
Equips d’atenció domiciliària de salut mental: un canvi de paradigma. José González Calvo. Psiquiatre. Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.
 
19:00h Conferència de Cloenda. Suport entre iguals: els grups d’ajuda mútua (GAM). Cecília Agramunt Andrés. Psicòloga. Responsable de l’Espai Situa’t de Terres de l’Ebre, dintre del projecte Activa’t per la salut mental.
 
20:00h Cloenda i lliurament de premis. Pau Margalef Benaiges. President de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre ; Mercè Balcells. Gerent de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears ; Joan Nin Cervellera. Director territorial de Salut i gerent del CatSalut. Generalitat de Catalunya.
 

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES