Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Serveis

 
L’àrea del Grup Pere Mata anomenada “Villablanca” atén a més de mil persones amb diferents necessitats assistencials i per tant, distribuïdes en diversos equipaments que s’engloben en dues àrees bàsiques: l’àrea de Discapacitat Intel·lectual i la de Salut Mental.


Serveis residencials

 
Residència El Bosc (Villablanca): Residència per a 67 persones amb necessitats de suport extens i generalitzat amb un nivell de discapacitat intel·lectual greu i profund i greus problemes conductuals o trastorns generalitzats del desenvolupament.

Residència Maricel (Villablanca): Residència per a 125 persones amb discapacitat intel·lectual de qualsevol grau, tant amb suport extens com generalitzat.

Residència Marinada (Fundació Villablanca): Residència per a 74 persones de grans discapacitats intel·lectuals greus i profunds i/o trastorns generalitzats del desenvolupament, amb necessitats de suport extens i generalitzat.
 
Bellissens. Residències Mestral i Garbi (Villablanca Social)Serveis residències especialitzades amb 50 places cadascuna per a persones amb discapacitat intel·lectual lleugera i moderada amb trastorns de salut mental afegits amb necessitats de suport extens i majors de 18 anys.


Serveis d’atenció diürna


Centre d'Atenció Especialitzada (CAE) Marinada (Fundació Villablanca): Servei que disposa de 15 places i que atén a persones amb discapacitats intel·lectuals greus i profundes.

Servei de Teràpia Ocupacional (STO) Villablanca (Fundació Pere Mata): Servei que disposa de 40 places i que atén a persones amb discapacitat intel·lectual i necessitat de suport, i que no poden integrar-se en un centre especial de treball.

 

Serveis especialitzats de discapacitat intel·lectual i salut mental


UHE-DI (Villablanca): Unitat d’hospitalització especialitzada de curta i mitja estada. Disposa de 17 places per a persones majors de 18 anys amb diferents nivells de discapacitat intel·lectual i greus trastorns psiquiàtrics i/o de conducta, que precisen d’un alt nivell de suport per al seu tractament.

SESM-DI (IPM): Servei ambulatori especialitzat en Salut Mental per a persones amb Discapacitat Intel·lectual. Atén a persones de qualsevol edat, nivell de discapacitat intel·lectual i problema de salut mental associat. Esta ubicat a la ciutat de Reus. Atén la població de Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.
 
Residència Àtria (Villablanca): La Residència Àtria és l’única residència per a menors amb discapacitat intel·lectual i greus trastorns del desenvolupament del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.
 
Serveis de salut mental i llarga estada

UNITAT MONTSANT (VILLABLANCA): Atén al voltant de 85 persones, distribuïts amb tres espais:

-Montsant A: Perfil psicogeriàtric de persones que presenten trastorn mental sever.
-Ginesta: Perfil psicogeriatric de persones que presenten trastorn mental sever i/o discapacitat intel·lectual.
-Romaní i Farigola: Discapacitat intel·lectual severa i profunda i/o trastorns generalitzats del desenvolupament.

UNITAT MEDITERRÀNEA-PIRINEUS (VILLABLANCA): Atén al voltant de 165 persones, distribuïts amb dos espais:

-Mediterrània: Perfil psicogeriatric de persones que presenten trastorn mental sever i/o discapacitat intel·lectual.
-Pirineus: Persones amb trastorn mental sever crònic i/o discapacitat intel·lectual psiquiàtric en situació de dependència i en procés de rehabilitació psicosocial.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES